1-2-3-4 (1túra, 2keréken, 3országban, 4nap alatt)

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

A csillag túrákat kedveled, amikor nem kell csomagokkal felpakolva motoroznod? Akkor ez biztosan tetszeni fog Neked! 3 éjszakát töltünk egy szinvonalas osztrák szálláson; reggelente innen indulva, este ide visszaérkezve motorozunk majd jobbnál jobbakat. Az egyik nap Szlovéniában csapunk egy karikát, érintve néhány klasszikus célpontot, másik nap pedig észak Olaszország kevésbé ismert, ám annál élvezetesebb útjain rajzoljuk a változatos ívű kanyarokat. Ezen a túrán, inkább a motorozásé lesz a főszerep, de semmiképp ne egy eszetlen, száguldozós kanyarvadászatra gondolj! Igény esetén, 2 csoportban igyekszünk kedvére tenni, mind a dinamikus, mind a nézelődős motorozást kedvelőknek, így pároknak is bátran ajánljuk ezt a 4 napot.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

405 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

525 €


UTASNAK

305 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Joc - Csilla - GS
Karesz - Brigi - BMW R1200GS
Gyurci - Africa Twin 1000L
Zsolti - Yamaha FJR1300A
Márk - Tracer 700
kawa70 - VFR vagy a másik...........
Bazsi - Leila - R1200RT
Tomi - ATAS
Tibor - CRF1000
Dani - Tracer 700
Gabesz - S1000R

Várólista:

túra részletei

1.nap Rábafüzes - Weißbriach (380 km)

Rábafüzesről rugaszkodunk neki ennek a túrának és igyekszünk minél előbb elhagyni Graz-ot, ezzel együtt pedig az autópályát is. Innen aztán csupa móka és kacagás lesz az életünk. Eleinte alsóbb rendű utakon kezdünk ráhangolódni a kanyarokra, majd a 70-esen fokozzuk az élményt, hogy mire Klippitztörl Pass-ra érünk, már üzemi hőfokon legyenek a gumijaink. Így aztán a legjobb formánkban vághatunk neki a Nockalmstraße 52 hajtű-és számtalan egyébb más kanyarjának. Miután jól teleszívtuk a tüdőnket, a 2000m feletti friss levegővel, meglódulunk a szállásunk felé, ahol meleg vacsora és hideg sör(ök) vár(nak) majd ránk.

2.nap Weißbriach - Weißbriach (320 km)

Egy klasszikus osztrák reggeli után, nekivágunk Szlovéniának, merthogy ezt a napot, nagyrészt ott töltjük majd. Persze megmásszuk a Vršič-hágót, végig robogunk az Isonzó völgyén, megcsodáljuk a Napóleon-hidat, vetünk egy pillantás a Bledi-tóra és ha időnk engedi, tiszteletünket tesszük a Mangarton is, de ha felvonózni támadna kedvünk, akkor az Xdrive faluként elhíresült Monte Lussari is szóba jöhet. Szóval lesz mit nézni, lesz mit fényképezni és persze este lesz mit enni, na meg inni. Apropó, ezzel az utolsóval kapcsolatban, készülünk egy kis meglepetéssel is. 😉

3.nap Weißbriach - Weißbriach (330 km)

Miután bevittük a szervezetünkbe, a délelőttre elegendő kalória szükségletet, ott folytatjuk a motorozást, ahol előző este befejeztük; irány a Nassfeldpass! Ez a nap, szigorúan a kanyarokról fog szólni! És lesz belőlük mindenféle, gazdagon, a hajtűkanyartól, a keskeny csiki-csukin át, a tempósabb elnyútottig, minimum 1000kanyar. 🙂 Zömében a kisebb, ám annál kacskaringósabb utakat részesítjük előnyben. És ha már Olaszországban járunk, naná hogy ebédre „beverünk” egy rendes pizzát! Ausztriába, az alagutas-hajtűkanyaros Plöckenpasson keresztül fogunk visszajutni. „Ott vagyunk már?”

4.nap Weißbriach - Rábafüzes (380 km)

A 4. napra egyetlen feladatunk maradt: épségben, egészségben haza érni! Aki siet vagy messzire megy, az azzal jár a legjobban, ha rövid úton az autópályára kanyarodik. A csapat többi tagjával viszont még kiélvezzük az utat a búcsú pontig. Természetesen egy másik útvonalat választunk mint kifelé, amit -többek között- Turracher Höhe és a Gaberl-hágó színesít majd. Terveink szerint 15-16h között érkezünk a 4 nappal korábbi kiindulópontra.

The 1-2-3-4 (1túra, 2keréken, 3országban, 4nap alatt) ticket sales has ended!

dátum

2022. június 23. - 26.
Expired!

Helyszín

Szentgotthárd

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750