Balkán Fanatik – 2021.09.24-28.

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-01

A Balkán legjava, a Balkán szerelmeseinek, illetve leendő szerelmeseinek. 🙂 Kényelmes napi távokkal, mégis sok látnivalóval, remek motoros utakon, parádés tájakon vezet majd az út, 3 országon keresztül. Ha a párod hidegrázást kap a motorozás gondolatától is, ne erőltesd! Viszont ha kicsit is kedveli, bátran hozd magaddal, mert imádni fogja! Lesz séta és vacsora Mostarban, ámulás a Kravica-vízesésnél, 25 hajtűkanyar a Lovcen hegyre, megnézzük Dubrovnikot a madarak szemszögéből, körbejárjuk a Kotori-öblöt, átvágunk a Durmitor Nemzeti Parkon és a Piva-kanyonon, rápillantunk Sveti Stefanra és ráadásként Szarajevóban is eltöltünk egy éjszakát.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

380 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

480 €

részvételi díj
utasnak

280 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
István - Magdolna - BMW R1200 RT
Soma - Kata - Triumph Tiger 800
Zsolt - Yamaha FJR 1300 AE
Vik - Aprilia Caponord 1200
Dani - Dorka - Yamaha Tracer 900 GT
G\u00e1bor - Melinda - BMW R1250GS ADV
Zsolt - Yamaha Tracer
Zsolti - Viki - Triumph Tiger 1050
kawa70 - Nincs motor megadva
Krinnyi - R1200RT
Hajma - BMW F850 GS
Wadie - GSA 1250

Várólista:
1P.Ali
Béci
Karesz
Kori

túra részletei

1. nap (Barcs - Mostar) - 410 Km

Létszámellenőrzés és eligazítás után, rögtön a hengerek közé csapunk és Lipikig meg sem állunk. Ott viszont mindenképp, mert jó a kávé és finom a süti. Banja Luka után, egy jó ideig a Vrbas folyó lesz a kísérőnk. Vetünk néhány pillantást Csontváry kedvenc vízesésére, majd a Neretva völgyén haladva, megérkezünk Mostarba. Az esti program: séta, vacsora, beszélgetés, sztorizás, Öreg-híd, Mostarsko Pivo.

2. nap (MOstar - kotor) - 270 Km

Reggeli után, a város felett magasodó 33m-es kereszt árnyékából, búcsút intünk Mostarnak. A fényképezőt nem érdemes nagyon elcsomagolni, mert a Kravica-vízesésnél úgy is szükség lesz rá, mint ahogy a Dubrovnik feletti kilátóban is.
Innen irány a Jadranska magistrala, azaz a 8-as út, amin egészen Montenegróig motorozunk. A Kotori-öböl legkeskenyebb pontján kompra szállunk, ahonnan már csak pár km lesz a szállásunk.

3.nap (kotor - kotor) - 220 km

Ez a nap kihagyható, bár nem érdemes, mert mind motorozás, mind látvány szempontjából ütős lesz. Kapásból 25 hajtűkanyarral kezdünk; megnézzük, honnan a legjobb a kilátás az öbölre. Teszünk egy félkört a hegyen, és egy igazi zerge szexuáló útról vetünk egy pillantást a Skadári-tóra, majd leereszkedünk a tengerpartra. A visszaúton befejezzük a délelőtt megkezdett félkört a Lovcen hegyen, de az igazán kemények akár 461 lépcsővel is levezethetik a felesleges energiát. Njegoš mauzóleumhoz ugyanis ennyi lépcső vezet, cserébe tiszta időben, szinte egész Montenegrót be lehet látni.

4. nap (kotor - szarajevó) - 320 Km

A hegyek felé indulunk és Niksic érintésével irány a Durmitor. “Besza-behu”. 🙂 Piva-kanyon szintén az, majd a Tara-folyó hídján átkelve, visszalépünk Bosznia Hercegovina területére és meg sem állunk a fővárosig Szarajevóig. Aki már volt ebben a városban, az imádja, aki még nem volt az mostantól fogja. Egy kis séta után, igazi bosnyák ételekkel csillapítjuk az éhségünket és Sarajevsko sörrel oltjuk a szomjunkat.

5. nap (szarajevó - mohács) - 320 Km

Viszlát Szarajevó! Észak felé indulunk, mivel arra van Magyarország és bármennyire is maradnánk, haza kell menni. Először Tuzla felé haladunk, majd Eszék irányába, és terveink szerint, 15-16 óra között Mohácson fejezzük be az együtt eltöltött 5 napot.

The Balkán fanatik 2021 ticket sales has ended!

dátum

2021. szeptember 24. - 28.
Expired!

Helyszín

Barcs

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750