Bemelegítő 8-as

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Nem kell megijedni, nem egy pályázós tréningre hívunk benneteket, ahol 8-asokat leírva kerülgetjük a bójákat! Bár természetesen erre is van lehetőség, hiszen kínálatunkban megtalálhatóak az alap- és a komplex vezetéstechnikai tréningek is, a pitykemotor.hu szervezésében.
Szóval a „Bemelegítő 8-as”, nem más, mint egy kellemes 3 napos motorozás, Európa egyik legkedveltebb és egyik legszebb útvonalán, a horvátországi D8-as úton. Ezzel a túrával szeretnénk bemelegíteni, a hosszú téli hónapok alatt elmacskásodott motoros izmainkat és reflexeinket a 2021-es szezonra. Kék ég, napsütés, üres utak, Adria, Karlovačko és persze sok vidámság.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

250 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

320 €

részvételi díj
utasnak

190 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Robi - BMW K1600
Yoss - R1250GS
VFRTom - Mónika - BMW R 1250 RS
Szundibá - CRF1100
kawa70 - Nincs motor megadva
István - BMW
Nóri és Gábor - F900XR és 1250GS
Steve - Bmw R1250 Adventure
Joc - Csilla - BMW
Karesz - Brigi - BMW R1200GS
Tibi - BMW F850GSA

Várólista:
Uzonyi László
Bajusz József

a túra részletei

1. nap (Letenye-Selce 310km)

Péntek reggel Letenyén találkozunk a MOL kúton. Gyorsan átbeszéljük a túrával kapcsolatos tudnivalókat, majd a vadlibákat utánozva, mi is elhúzunk délre. Persze mi nem „vé” alakban, hanem cipzárban és nem magasan a levegőben, hanem az autópályán.

Karlovacnál dobunk egy jobbost, kicsivel odébb pedig egy ebédet. Innen aztán egyre élvezetesebb utakon közelítünk a tengerparti szállásunkhoz. Az estét meleg vacsorával, hideg sörrel és kötetlen beszélgetéssel, ismerkedéssel töltjük.

2. nap (Selce-Selce 315km)

Egy kényelmes reggelit követően, részletesen átbeszéljük az aznapi „haditervet”, melynek első állomása egy fincsi kávé Senjben. Az útvonalat nem bonyolítjuk agyon, ezt a napot a Jadranska Magistrala legzseniálisabb szakaszán töltjük, mivel egészen a „piros hídig” motorozunk a híres/hírhedt D8-ason. Közben persze meg-megállunk, így lesz lehetőségünk néhány ‘fészbúkgyanús’ kép elkészítésére, illetve délben egy jó csevapot is bedobunk majd. Terveink szerint 18 órára visszaérünk a szállásunkra, így bőven marad időnk a napi sztorik megvitatására.


3. nap (Selce-Letenye 315km)

Címszavakban:

Reggeli a szálláson, kávé Senjben, csoportkép a mólón, motorozás a 23-on Karlovacig, autópályázás a határig, búcsúzás Letenyén. 🙂

The event is finished.

dátum

2021. április 23. - 25.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750