Év végi bónusz

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Emlékszel a 2022-es zárótúránkra? (Ha ott voltál, akkor biztosan emlékszel!) Na ez némiképp hasonló lesz, csak egy kicsivel mégjobb! Amolyan igazi „bónusz játék”, csupa „finomsággal” így a szezon végére. A megunhatatlan és zseniális D8-as út legjobb szakasza (Senj-Starigrad) benne lesz az útvonalban, de ezen felül is hosszabban haladunk majd rajta. Primostenben most sem hagyjuk ki a kávézást, a Biokovo hegyről pedig újra megcsodáljuk a panorámát. Ha minden a terveink szerint alakul és az idő is kegyes lesz hozzánk, Neumban még mártózunk egyet az Adriában. Szarajevót, most kihagyjuk és utolsó nap, a sokunk kedvencének számító, Drina parti szállodánkból jövünk haza.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

405 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

505 €

részvételi díj
utasnak

300 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Bütyök - 1200 hs
Karesz - Brigi - BMW R1250 ADV
Hajma - BMW F850 GS
István - Bmw rt
Joc - Csilla - tucatmotor
Lacci - Marcsi - Honda ST1300
ZT - Nyuszi - kismütyi
Kawa70 - Kinga - Addig még kiderül
Bandi - Zsuzsanna - Yamaha Mt 10
Doki - Yamaha MT 10 SP
svednagykovet - Aprilia Caponord 1200
Zsolesz - Beja - R1200GS
Zsolesz - Honda NT 1100

Várólista:

a túra részletei

1. nap | Letenye-Zadar (445 km)

A horvát határellenőrzés megszüntetése okán, mehetnénk akár Szlovénián keresztül is, elkerülve az autópályázást, de mi most mégis sztrádát választjuk. Ennek pedig az az oka, hogy szeretnénk minél előbb elérni az első napunk, élvezetes motorozással kecsegtető szakaszait, mint pl. a Karlovac-tól Senj-be vezető 23-ast vagy a tengerparton haladó D8-as út legjobb részét, ami épp Senj-nél kezdődik és úgy 130km-en keresztül tart. Természetesen közben kávézunk, burekozunk és a szokásos csoportképünket is elkészítjük a mólón, illetve a „piros hídnál”. Innen már nem kell sokat mennünk a Zadar melletti első szállásunkig, ami egy színvonalas tengerparti szállodában lesz.

2. NAP | Zadar-Neum (395 KM)

Folytatjuk utunkat dél felé, hol közvetlenül a tenger mellett, hol kicsit távolabb a hegyoldalban, attól függően, hogy melyik az élvezetesebb. Primostennél viszont mindenképp megállunk egy kávéra, de akár egy gyors mártózás is beleférhet a szabadstrandon. Makarska után a hegyek felé fordulunk, mert a Biokovo Nemzeti Park mellett, vétek lenne csak úgy elsuhanni. Egyrészről, maga az út is kifejezetten motorozós, másrészről az üvegkilátóból elénk táruló panoráma, nem egy minden napi látvány. Az éjszakát, Bosznia-Hercegovina nem túl nagy, de annál kedveltebb tengerparti üdülőhelyén töltjük, így lesz lehetőségünk még egy utolsó fürdőzésre.

 

3. NAP | Neum-Divic (360 KM)

Egy kiadós reggeli után, búcsút veszünk a tengertől és elindulunk Bosznia belseje felé. Ezúttal elkerüljük a fővárost Szarajevót, viszont szép helyeken, jó utakon motorozva, jó hangulatban töltjük ezt a napot is. Az utolsó éjszakánk, Zvornik nevű városka mellett, közvetlenül a Drina folyó partán álló szállodában lesz, ami személyes nagy kedvencünk.

4. NAP | Divic-Mohács (280KM)

Észak felé vesszük az irányt és haza indulunk. A lehetőségekhez képest, igyekszünk a hazaútból is kihozni a maximumot, de az elsődleges szempont már az lesz, hogy épségben és időben Mohácsra érjünk, ahol véget ér ez a 4 napos motorozás, illetve ezzel együtt, az 1000kanyar 2023-as túra szezonja.

The event is finished.

Lejárt

Várólista

Iratkozz fel várólistánkra.

dátum

2023. szeptember 29. - 2023. október 02.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750