Helló Adria, helló Triumph!

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

FIGYELEM! Ezt a túrát első körben, kizárólag Triumph tulajdonosok részére hirdetjük meg!
Amennyiben február végéig nem sikerül feltölteni a létszámot, az 1000kanyar.hu oldalán is kiírásra kerül!

Ismered azt az érzést, amikor a hosszú téli hónapok után, végre először motorozhatsz a tavaszi napsütésben, a horvát tengerparton? Aztán a nap végén pedig jól eső fáradtsággal és fülig érő vigyorral, családias hangulatban, szisszented az első hideg Karlovačko-t? Ha ismered, akkor valószínűleg ugyanúgy várod, mint ahogy mi, ha pedig még nem, akkor épp itt az ideje, hogy megismerd! Igazi társasági kikapcsolódást kínálunk, úgyhogy ne hagyd otthon a párodat sem. 
Kellemes, átmozgató bemelegítés, Mackoval és Lazával, plusz nagy mennyiségű -természetes- D vitamin bevitellel. Közben persze alaposan átvesszük azt is, hogy mi az, amit -motorozástechnikailag- elfelejtettünk a téli hónapok alatt, hogy minél előbb megszerezzük -vagy visszanyerjük- a tudatos magabiztosságunkat. Nem csak jó, de kifejezetten hasznos is lesz, úgyhogy…

És közben persze egy csomó mindent megvitathatunk a márkatársakkal, alaposan szemrevételezzük egymás motorját. pl. kinek milyen kiegészítők váltak be. Gyere és tarts velünk Te is a Triumph Budapest és az 1000kanyar.hu, első közös szervezésű motoros túráján! Indítsuk együtt a 2024-es túraszezont, sok Triumph-os arc, és persze Rákóczi Feri társaságában!

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

415 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

515 €


UTASNAK

315 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
MotoRosti - Tigris
Gábor - Triumph Scrambler XE
Janó - Triumph Tiger 1200
Triumphos Hege - Triumph Tiger 1200
Laci - Éva - Tigersport 1050
Tafi - Triumph
Pumesz - Triumph street triple 765 rs
Laca - Triumph Tiger 800XC
Tasi - Alexandra - Tiger900
Byo - Street 765R
Gyuri - Triumph Tiger Rally Explorer 1200
Barni - Tiger Sport 660
Tibor - Tibor - Rocket 3 GT & Scrambler XE

Várólista:

túra részletei

1.nap | Letenye - Rabac (415km)

Letenyéről fogunk indulni és így, hogy déli szomszédainkhoz utazva már -több mint 1 éve- nem kell határátlépésekkel húznunk az időt, Szlovénián keresztül közelítjük meg az Iszriát. Alsóbbrendű, de jó minőségű utakon kanyarogva jókat motorozunk, a pihenőkben pedig evéssel-ivással, sok vidámsággal telik majd az idő. Ezen a napon, egészen Rabac-ig húzzuk a gázt, ahol egy igényes tengerparti szálláson pihenjük ki az első -és a második- nap fáradalmait. Persze csak azután, hogy elfogyasztottuk a jól megérdemelt vacsoránkat és néhány Karlovačko-t és/vagy Ožujsko-t.

2.nap | Rabac - Rabac (315km)

Egy kiadós reggeli után Triumph motorkerékpárjainkra pattanunk és a csomagjainkat a szálláson hagyva nekilódulunk, hogy bejárjuk a megannyi történelmi emlékkel büszkélkedő Isztriát. Na nem kell megijedni, ez a túra nem a több órás városnézésekről fog szólni! Inkább egy könnyed kirándulást tervezünk, ahol jókat motorozunk a tavaszi napsütésben, Rovinjban kávézunk, Motovunban ebédelünk, a félsziget legmagasabb pontjáról pedig megcsodáljuk a kilátást a Kvarner-öböl szigeteire, amerre a másnapi utunk vezet majd.

3.nap | Rabac- Baska (270km)

A komp, bizonyos szempontból olyan, mint a vonat: „nem vár” 😀 Úgyhogy reggeli után nem sokat tökölünk, megindulunk a kikötő felé és áthajókázunk a Cres-szigetre. Szikrázó tavaszi napsütésben „dülleszkedni” a komp tetején… az valami csodás érzés. Legalábbis mi nagyon szeretjük. 🙂 Akárcsak Lubenice, majd’ 400m magas szikláiról lenézni a kékséges Adriára, ami meg felejthetetlen látvány. A Cres-szigeti motorozás végeztével, átúszunk a Krk-szigetre, (természetesen egy -másik- komp segítségével) 😉 hogy ezt a szigetet is bemotorozzuk. Ha pedig ezzel is végeztünk, elfoglaljuk a szállásunkat ami szintén a tengerparton lesz és az előző esték programjaihoz hasonlóan, néhány sör mellett beszéljük át a napi élményeinket.

4.nap | Baska - Letenye (345km)

Ez a nap sajnos már a hazaútról fog szólni, de hogy lesz benne bőven „finomság”, azt garantáljuk. Eleve már a szigetről kivezető út is élvezetes, de ugyanezt lehet elmondani, a Karlovacig tartó egész szakaszról is. Itt viszont annak érdekében, hogy 15-16h között Letenyére érjünk, -hogy mindenki időben haza juthasson- kénytelenek leszünk felhajtani az autópályára.

The Helló Adria, helló Triumph! ticket sales has ended!

dátum

2024. április 20. - 23.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750