Húsvét(i) szigetek

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Ismered azt az érzést, amikor a hosszú téli hónapok után, végre először motorozhatsz a tavaszi napsütésben, a horvát tengerparton? Aztán a nap végén pedig jól eső fáradtsággal és fülig érő vigyorral szisszented az első hideg Karlovačko-t? Ha ismered, akkor valószínűleg ugyanúgy várod, ahogy mi. Ha nem, akkor épp itt az ideje, hogy megismerd! 😉 Kellemes, átmozgató bemelegítés, nagy mennyiségű -természetes- D vitamin bevitellel. Ha pedig a család nő tagjai, nem kedvelik a húsvéti locsolkodást, akkor hozd el őket is!

 
 
 
 
 
 

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

375 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

475 €


UTASNAK

275 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
VFRTom - Mónika - BMW R 1250 RS
Hajma - BMW F850 GS
Dávid - Nincs motor megadva
Gábor - Nincs motor megadva
Szundibá - Kriszta - CRF1100
Tibor - CRF1000L
Peti - KTM 1290
Karcsi - Yamaha XT1200ZE

Várólista:

túra részletei

1.nap Letenye - Crikvenica (350km)

Szokásunkhoz híven, Letenyéről indítjuk a túrát és a határátlépést követően, gyorsan le is tudjuk a “nem szeretem” részt, vagyis az autópályát. Karlovacnál viszont egy rövid szusszanás után, ráfordulunk az 1. nap izgalmasabb részére és egyre élvezetesebb utakon haladunk a tengerparti szállásunk felé, fokozódó izgalommal várva a pillanatot, amikor először látjuk meg a tengert. Nem kapkodunk, a pihenőkben (is) hagyunk időt örülni egymás társaságának. Az estét meleg vacsorával, hideg sörrel és kötetlen beszélgetéssel, ismerkedéssel töltjük.

2.nap Crikvenica - Crikvenica (330-350km)

Kivételesen nem lesz kőbe vésve semmi. Azt leszámítva persze, hogy egy kiadós reggeli után, egy kényelmes indulást követően, jókat motorozunk, finomakat eszünk és sokat nevetünk majd. 🙂 4-5 féle terv lesz a tarsolyunkban, amikből első sorban az időjárás függvényében -na meg a kedvünknek megfelelően- fogunk választani. Egyik nap mindenképp leporoljuk a gumik széleit, Európa egyik legszebb útján, a Jadranska Magistrala-n, annak is a legzseniálisabb szakaszán. De körülnézhetünk a Cres, Krk vagy a Pag szigeteken is, de az Isztria izgalmasabb részei is elérhető távolságban lesznek. Sőt, egy fergeteges, kanyarokban dúskáló hegyi karika is szerepel majd az opciók között.

3.nap Crikvenica - Crikvenica (330-350km)

Ezt a napot, az előző nap függvényében, (lásd egyel fentebb) rugalmasan fogjuk alakítani. Az egyetlen célkitűzés csupán annyi, hogy minden szempontból a maximumot hozzuk ki! Egy biztos: rajtunk nem fog múlni! 😉

4.nap Crikvenica - Letenye (310km)

Bármennyire is maradnánk még, sajnos kénytelenek leszünk kicsekkolni a szállodánkból és muszáj lesz haza indulnunk… Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a hazaút is tartogat még 1-2 kanyart. Senj-ben, egy finom kávé elfogyasztása és egy utolsó csoportkép után, a Velebit-hegység felé indulunk. A 0-ról pikk-pakk 700m-re emelkedünk és a mielőbbi viszontlátás reményében, innen intünk búcsút a mesés Adriának. Kiélvezzük a maradék -jó néhány- kanyart, Karlovacig, aztán az autópályán, Letenyéig meg sem állunk.

The Húsvét(i) szigetek ticket sales has ended!

dátum

2022. április 15. - 18.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750