Ideális íveken (HR)

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Szeretnél szebben, jobban, biztonságosabban motorozni? És persze mindezt tudatosan csinálni!? Akkor gyere velünk erre a speciális vezetéstechnikai túrára, ahol szakértők segítségével sajátíthatod el -vagy tökéletesítheted- a helyes kanyarodás művészetét. A két profi instruktor, akik ebben ezúttal is segíteni fognak: Tóth Zoltán-Totti és Sárvári Zsolt-Macko. Az útvonalat úgy állítottuk össze, hogy mindenféle útviszony és kanyar típus szerepeljen benne, így igazi, túrakörülmények között megszerzett, gyakorlati tudással gazdagodhatsz.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

425 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

505 €


UTASNAK

255 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Lacci - VFR?
Laci “bácsi” - NT1100
Hajma - BMW F850 GS
Levi - GS 1250
Zsülien - R1250RT
Achilleus (ne nevess, ezt kiérdemeltem :)) - BMW GS 1250 Adventure
Zsolesz - Eszter - BMW tucat motor
Vili - R1250GSA
Viktor - BMW F750 GS
Geri - n
Balázs - Még kérdéses
- - Hayabusa
Gyurci - Honda NC 750X
Kawa70 - Addig még kiderül
Ákos - Yamaha Tracer MT09GT
Viktor - Bmw r1250 gsa
Szabi - BMW 1250 RT
Pocok - DL650
Selymi - DL650
Scotty - ?

Várólista:

túra részletei

1.nap | Letenye - Crikvenica (370km)

Indulás előtt gyorsan átbeszéljük, hogy miként is fog kinézni a következő 3 nap, hogyan is zajlik egy ilyen túra, majd rögtön meg is indulunk a határ felé. És bár a célterület Horvátországban lesz, mi mégis inkább Szlovénia felé vesszük az irányt. Hogy miért? Mert tudunk arra egy, az autópályánál sokkal izgalmasabb, élvezetesebb utat. 😉 A pihenőkben”Mackóék” arról beszélnek majd, hogy mit -és főleg hogyan- kéne csinálnunk ahhoz, hogy tudatosan, szépen és biztonságosan kanyarodjunk. Egészen Crikvenica-ig húzzuk majd a gázt, ahol egy tengerparthoz igen közeli szállodában lesz a főhadiszállásunk. Mind a 2 éjszakát itt fogjuk tölteni, így másnap, nem kell pakolással, málházással foglalkoznunk. Este pedig a kiváló horvát sörök kóstolgatása közben, tovább folytatódik a „szakmázás”, sztorizás.

2.nap | Crikvenica - Crikvenica (360km)

Reggeli után, -az előző napon látottak alapján- az instruktorok 2 csapatba rendezik a résztvevőket és így vágunk neki a távnak. Hogy a foglalkozás biztosan elérje a célját, trénereink, mindenkire szakítva időt, személyre szabott instrukciókkal látnak el minket Az útvonal, zömében Horvátország kevésbé ismert hegyvidéki útjain halad, ahol mindenféle útviszonnyal és kanyar típussal lesz dolgunk, a hibátlan aszfalttól a kevésbé jó minőségű erdei útig, az elnyújtott kanyartól a szűk visszafordatóig. Közben persze tartunk pihenőket is, így lesz lehetőség kávézni és ebédelni is, természetesen az 1000kanyar.hu kontójára. 🙂 A szállásra visszaérve, garantáltan kellemesen elfáradva folytatjuk az előző esti programot.

3.nap | Crikvenica - Letenye (350km)

Reggelit követően ugyan kicsekkolunk és elhagyjuk a szállásunkat, de a túrának itt még messze nincs vége. Sőt… annak érdekében, hogy a 3. napra is meglegyen a minimum 1000kanyar, Karlovacig még egy kis kerülőt is beiktatunk, így lesz alkalmunk tovább gyakorolni, az előző 2 napban tanultakat. Karlovacnál viszont kénytelenek leszünk felhajtani az autópályára, hogy legkésőbb 16h-kor búcsút inthessünk egymásnak a magyar határon, ahol véget ér ez a speciális, vezetéstechnikai tréninggel egybekötött motorostúra.

The Ideális íveken (HR) ticket sales has ended!

dátum

2024. május 10. - 12.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750