Motorozós Horvátország

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Ezúttal a motorozásra és az ahhoz kapcsolódó élvezetekre helyezzük a hangsúlyt. Kevés nézelődés, sok -és intenzív- motorozás, a pihenőkben pedig kávézás, evés, ivás jellemzi majd ezt a (csillag)túrát. Ismert és kevésbé ismert, de mindenképpen változatos és élvezetes utakon húzzuk majd a gázt, az éjszakát pedig egy színvonalas tengerparti szállodában töltjük. Jó móka lesz! 

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

395 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

495 €


UTASNAK

295 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Karesz - Brigi - BMW R 1250 ADV
Bütyök - 1200-gs
Jani - Suzuki dl 1000
Atis - Suzuki V-strm 1050
Joc - Csilla - tucatmotor
Stefi - GS Adventure
Viktor - BMW 750 GS
Sanyi - Suzuki V-Strom 650XT
zsolesz - Honda nt 1100
Doki - Honda CFR1100
Mukik - BMW

Várólista:

túra részletei

1.nap Letenye - Crikvenica (370km)

Most, hogy már nem kell bajlódnunk a magyar-horvát ás a horvát-szlovén határok átlépésével, eszünkbe sem jut, hogy Karlovacig autópályázhatnánk is. Megkeressük a Szlovénián keresztül vezető, legideálisabb, legélvezetesebb útvonalat és azon közelítjük meg az Adriát. A szokásos pihenőinken kívül, (tankolás, kávézás, kajálás) ezúttal mást nem is tervezünk. A szállásra érkezésünk után, rögtön meg is jutalmazzuk magunkat, egy korsó jó hideg Karlovačko-val.

2.nap Crikvenica - Crikvenica (370km)

Régóta dédelgetett álmunk, hogy eltöltünk egy teljes napot a legendás D8-as úton és annak is a legzseniálisabb szakaszán, (Senj-Starigrad) megyünk egyett oda-vissza. Az utóbbi években ezt nem sikerült megvalósítani; valami mindig közbeszólt vagy csak simán máshogy alakult. Most viszont ha törik- ha szakad, megcsináljuk! 😉 Sőt, a Karlobag feletti szakaszt is belevesszük a programba, mert az is igen „jól adja”… Szóval rendesen szétmotorozzuk a környéket.

3.nap Crikvenica - Crikvenica (350km)

Erre a napra is van egy frankó kis útvonalunk, ami tuti tetszeni fog, mivel még az előzőnaphoz képest is, minden tekintetben emeljük a tétet. Igaz lesz ez a kanyarok számára is illetve a tenger szintjéről, most 8-900m-es magasságra váltunk. A nap nagy részében a Risnjak Nemzeti Parkban és környékén fogunk motorozni.

4.nap Crikvenica - Letenye (350km)

Reggeli után, bármennyire is nincs hozzá kedvünk, ideje haza indulni. Mivel szeretnénk ha mindenki időben haza érne, az autópályás haza utat választjuk, de csak is azután, hogy megkávéztunk Senjben, és egy igen jót motorozva átkeltünk a Velebit-hegységen, a Vratnik-hágón keresztül. A „boldogságunk” egészen Károlyvárosig tart, ahol felhajtunk az autópályára. A túra terveink szerint, 15-16h között fog végetérni, Letenyénél.

The Motorozós Horvátország ticket sales has ended!

dátum

2023. április 28. - 2023. május 01.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750