Napsütötte Isztria

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Indítsuk együtt a 2023-as túraszezont, (is) 🙂 egy jó hangulatú, vidám motorostúrával és fedezzük fel közösen a Napsütötte Isztria és a szomszédos Kvarner-öböl szigeteit. (Cres, Lošinj, Krk) Sütkérezzünk a tavszi napsütésben, kávét kortyolgatva a tengerparton, nagyokat nevetve egy komp fedélzetén, kanyarogjunk jókat a turistáktól még mentes utakon vagy sétáljunk a régmúlt emlékeit idéző valamelyik óvárosban! És tegyük mindezt közösen! Igazi társasági kikapcsolódást kínálunk, úgyhogy ne hagyd otthon a párodat sem. 

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

395 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

495 €


UTASNAK

295 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
alien - Adrienn - BMW R1250 GSA
Anti - Annamária - BMW R1200 GS
Zsolesz - Beáta - Tucat motor! BMW R 1200GS
Dave - Tracer 900
MotoRosti - Kawasaki Versys 1000 S
Tibor - CRF1000L
Szűcsi - Bmw xr
István - Bmw rt
Zsolt&Tünde - Tünde - BMW R1250 GS
Tamás - Suzuki GSX650-FA

Várólista:

túra részletei

1.nap | Letenye - Rabac (415km)

Kihasználva, Horvátország és Szlovénia között, január 1-étől megszűnő határellenőrzést, teljesen új útvonalon közelítjük meg az Iszriát. Kapásból kihagyjuk a utálatos Letenye-Karlovac autópályát és ezúttal Szlovénia alsóbbrendű, de jó minőségű útjain haladunk célunk felé. A start pillanatától, csak a -motoros- élvezeteknek élünk. Jó minőségű kanyargós utakon való motorozás, a pihenőkben pedig sok vidámság és evés-ivás jellemzi majd az utunkat. Az éjszakát már az Isztrián töltjük, ahol vacsora után indulhat az esti sztorizás. Reggel pedig nem kell se összepakolnunk, se kijelentkeznünk, mert a másnapi motorozás után, ugyanide térünk vissza.

2.nap | Rabac - Rabac(315km)

Reggeli után motorra pattanunk és a csomagjainkat a szálláson hagyva, nekiindulunk, hogy alaposan bejárjuk, horvát szomszédaink megannyi történelmi emlékkel büszkélkedő félszigetét. Ezek közül is kiemelkedő szépségű Pula, Rovinj és Motovun. Egyiket sem hagyjuk ki, de a Limski fjordra is vetünk egy pillantást. A látványosságok között pedig olyan utakon motorozunk, amik minden túramotoros szívét megdobogtatják.

3.nap | Rabac- Baska (270km)

Kapkodnunk ugyan nem kell, viszont a kompot, ami átvisz a Cres-szigetre, muszáj elérnünk. Szikrázó tavaszi napsütésben „dülleszkedni” a komp tetején… az valami csodás érzés. Legalábbis mi nagyon szeretjük. 🙂 Akárcsak Lubenice, majd’ 400m magas szikláiról lenézni a kék Adriára, ami meg felejthetetlen látvány. A Cres-szigeti motorozás végén, átúszunk a Krk-szigetre, (természetesen egy komp segítségével) 😉 hogy ezt a szigetet is bemotorozzuk. Ha pedig ezzel végeztünk, elfoglaljuk a szállásunkat és egy jó Karlovačko mellett, átbeszéljük a nap élményeit.

4.nap | Baska - Letenye (345km)

Ez a nap sajnos már a hazaútról fog szólni, de hogy lesz benne bőven „finomság”, azt garantáljuk. Eleve már a szigetről kivezető út is élvezetes, de ugyanezt lehet elmondani, a Karlovacig tartó egész szakaszról is. Karlovacnál viszont annak érdekében, hogy 15-16h között Letenyére érjünk, hogy mindenki időben haza juthasson, kénytelenek leszünk felhajtani az autópályára.

The Napsütötte Isztria ticket sales has ended!

dátum

2023. április 14. - 17.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750