Stájerországi tekergés

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

2023-ban terveztünk egy túrát, hasonló névvel, hasonló elképzeléssel, amiből kis híján özön- és árvíz előli menekülés lett. 2024-ben újból nekifutunk. 3 napot töltünk el osztrák szomszédainknál, ahol ezúttal kivételesen nem lesz se Nockalm, se Gaberl, se Glockner… de még csak egy Mariazell sem. Hogy akkor mégis mi lesz? Hát 3 nap tömény motorozás Stájerország kevésbé ismert és felkapott, ám annál izgalmasabb, jó minőségű, -alsóbbrendű- útjain. Ezen kívül lesz még rengeteg kanyargós út, erdőn, mezőn, hegyen, völgyön, a pihenőkben pedig az osztrák gasztronómia olyan klasszikusai jutnak szerephez, mint a Leberkäse mit Almdudler, Wiener Schnitzel mit Pommes, Apfelstrudel mit Vanillesauce és persze a kihagyhatatlan „Kaiser smarni”.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

350 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

430 €

részvételi díj
utasnak

270 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Feri - Anikó - BMW 850 gs
Ákos - Yamaha Tracer MT09GT
Joke - Hajni - Versys 1000
Liszti - Zsuzska - majd kiderül 😉
ZT - Mónika - Nyuszimotor
István - Bmw 1200 RT
Dani - Yamaha FJR1300
Shreky - Déjel1000 V-Strong
Szabolcs - Yamaha Tracer 900 GT
Peti - Suzuki GSF 650 Bandit
Doki - Yamaha MT-10 SP

Várólista:

túra részletei

1. nap | Rábafüzes - Birkfeld (370km)

Tankolás és egy gyors eligazítást követően, Körmendről indítjuk a túrát. Az autópályákat nagy ívben elkerülve, 3 számjegyű utakat előnyben részesítve fogunk haladni. A szokásos pihenőiket ezúttal is megtartjuk, (tankolunk, eszünk, iszunk, kávézunk, fagyizunk) de most nem keresünk látni valókat.

2. nap | Birkfeld - Birkfeld (350km)

Reggeli után, a csomagjainktól -és persze mindenféle kapkodástól- mentesen útnak indulunk és folytatjuk, amit előző délután félbe hagytunk. Vagyis -kis túlzással- azt is mondhatnánk, hogy céltalanul motorozunk majd, ami nyilván nem teljesen igaz, mert célunk azért lesz: jó utakon jókat motorozva, jól érezni magunkat. 🙂

3.nap | Birkfeld - Rábafüzes (310km)

Hál’ Istennek, Stájerország ezen részén igen sok jó út van, így a 3. napon sem kell ismételnünk. Teljesen más útvonalon közelítünk a magyar határ felé, mint amin első nap jöttünk és úgy időzítünk, hogy kb. 15h magasságában érjünk Rábafüzesre, ahol -igaz csak a következő túránkig, de- búcsút veszünk egymástól.

The Stájerországi tekergés ticket sales has ended!

dátum

2024. július 05. - 07.
Expired!

Helyszín

Rábafüzes

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750