Stájerországi tekergős

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

„Semmi extra” – mondhatnánk, de ennél azért egy picivel több. 😉 3 napot töltünk el osztrák szomszédainknál, de most kivételesen nem lesz se Nockalm, se Gaberl, se Glockner… de még csak egy Mariazell sem. Hogy akkor mégis mi lesz? Hát 3 nap tömény motorozás Stájerország kevésbé ismert és felkapott, ám annál izgalmasabb, jó minőségű, -alsóbbrendű- útjain. Ezen kívűl lesz még rengeteg kanyargós út, erdőn, mezőn, hegyen, völgyön, a pihenőkben pedig az osztrák gasztronómia olyan klasszikusai jutnak szerephez, mint a Leberkäse mit Almdudler, Wiener Schnitzel mit Pommes, Apfelstrudel mit Vanillesauce és persze a kihagyhatatlan „Kaiser smarni”. Röviden: élvezetes motorozás, rengeteg vidámság, könnyed kikapcsolódás.

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

305 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

375 €

részvételi díj
utasnak

230 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Gyorgy - Adrienn - BMW 1250 GSA
Zsolti - Fjr1300 AS
Zsolt&Tünde - Tünde - BMW
Lacci - Marcsi - Honda ST1300
Yoss - R1250GS
István - R 1200 rt
Gabesz - Éva - BMW R1200GS
Roberto - Edina - BMW R1250 GS
Bandi - Zsuzsanna - Yamaha MT10 sp
Sanyi - Suzuki V-Strom 650XT
Feri - Zorka - BMW F850 gs
Józsi - BMW1200RT

Várólista:

túra részletei

1. nap | Rábafüzes - Semriach (370km)

Tankolás és egy gyors eligazítást követően, Rábafüzesről rugaszkodunk neki a túrának. Az autópályákat nagy ívben elkerülve, 3 számjegyű utakat előnyben részesítve fogunk haladni. A szokásos pihenőiket ezúttal is megtartjuk, (tankolunk, eszünk, iszunk, kávézunk, fagyizunk) de most nem keresünk látni valókat. Első nap mindenképp útba ejtjük, Semeringet és a Teichalmsee-t.

2. nap | Semriach - Semriach (350km)

Reggeli után, a csomagjainktól -és persze mindenféle kapkodástól- mentesen útnak indulunk és folytatjuk, amit előző délután félbe hagytunk. Vagyis -kis túlzással- azt is mondhatnánk, hogy céltalanul motorozunk majd, ami nyilván nem teljesen igaz, mert célunk azért lesz: jó utakon jókat motorozva, jól érezni magunkat. 🙂

3.nap | Semriach - Rábafüzes (310km)

Hál’ Istennek, Stájerország ezen részén igen sok jó út van, így a 3. napon sem kell ismételnünk. Teljesen más útvonalon közelítünk a magyar határ felé, mint amin első nap jöttünk és úgy időzítünk, hogy kb. 15h magasságában érjünk Rábafüzesre, ahol -igaz csak a következő túránkig, de- búcsút veszünk egymástól.

The Stájerországi tekergős ticket sales has ended!

dátum

2023. augusztus 04. - 06.
Expired!

Helyszín

Rábafüzes

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750