Színe-java – Ausztria

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-03

Kedves Motoros Barátunk!

Hosszas fejvakarás, mérlegelés illetve partnereinkkel történt egyeztetés után úgy határoztunk, hogy mindannyiunk biztonsága és egészségünk megőrzése érdekében az egyetlen okos és felelős döntés az az, ha az április 10. szombatra meghirdetett bemutatkozó rendezvényünket, -fájó szívvel- elengedjük.

Ugyan már a küszöbön van a korlátozások feloldása, az óvintézkedések enyhítése, de mi nem szeretnénk se magunkat, se másokat semmilyen egészségügyi kockázatnak kitenni!
Csapatunk tökéletesen reprezentálja a pillanatnyi magyar valóságot: a brigád egyik fele épp most lábadozik a korona vírusból, míg a másik fele a héten kerül beoltásra.

Megértéseteket ezúton is megköszönve, baráti üdvözlettel:
az 1000kanyar.hu csapata

———-

Ebben a formában először találkozhattok velünk, így ezzel az egynapos gurulással szeretnénk bemutatkozni azoknak, akik még nem ismernek minket. Természetesen örömmel várjuk azokat is akikkel a korábbi években volt alkalmunk megismerkedni. Kezdjük együtt a 2021-es szezont egy kellemes jó hangulatú közös gurulással.

RÉSZVÉTELI DÍJ

részvételi díj

ingyenes

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Sok – sok motoros barát

a túra részletei

1. nap (Zsámbék - tata - zsámbék (165km)

Zsámbékon találkozunk, egymás köszöntgetése és (ha a vírus helyzet engedi) ölelgetése után egy kis meglepetéssel szolgálunk. Ezt követően egy 165 Km-es kis bemelegítő gurulásba kezdünk, melynek keretein belül a “Héregi szerpentinen” áthaladva, illetve a Gerecsei Tájvédelmi Körzetet érintve eljutunk Tatára, ahol az Öreg-tó partján próbálgatjuk a fényképezőket. Egy kis pihenést követően visszafelé is megnézzük a “híres” szerpentint, de ahogy az oda úton, úgy a vissza úton is biztonságosan döntögetünk, hisz nem versenyezni megyünk. A  nap végén ismét a Zsámbék vár minket, ahol könnyes búcsút veszünk egymástól és reménykedünk, hogy mielőbb újra találkozunk valamelyik túránkon. (vagy csak úgy)

A találkozó pontos helyszínét és időpontját a regisztráltaknak e-mail-ben küldjük.

The event is finished.

Lejárt

Várólista

Felhasználók a várólistán: 2

dátum

2021. április 10.
Expired!

Helyszín

Zsámbék

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750