biztosítás

biztosítás

Tisztelt motoros társunk!

Nagy gondot fordítunk túratársaink minden irányú védelmére, hiszen mindannyiunk érdeke a kellemes, gondtalan és biztonságos utazás. Túráinkhoz, védelmed érdekében jóárasított’ és kiemelkedő szolgáltatásokkal bíró, biztosítási hátteret tudunk számodra nyújtani. Túráink részvételi díja, alapvetően tartalmazza a külföldi utazásbiztosítás árát. Ennek díja 600.-Ft/nap/fő, amit Európa legnagyobb utazásbiztosítója nyújt számodra. Ebben, már gépjármű assistance szolgáltatás is szerepel, a motor 20 éves koráig! Mindezért, egy igen magas 120,000,000.-Ft-os orvosi segítségnyújtási, kezelési, ellátási védelmet, és egyéb, helikopteres mentést, jogi, ügyvédi, biztosítéki finanszírozást és minden gyakorlatban előforduló fedezet kapsz. Az alábbi táblázatok tartalmazzák a részleteket, azon biztosításról, melyet túráinkon vendégeink számára kötünk.*

Amennyiben tőlünk független utazás során szükséged van utasbiztosításra, abban az esetben az alábbi linken meg tudod rendelni a napi utasbiztosítást.*

napi utasbiztosítás*

A fentebb látható napi biztosítás mellet elérhető egész évre szóló utasbiztostási „bérlet”.

Mindezeken felül tanácsolnánk számodra egy szintén 12 hónapra szóló védelmet, a Protektor Motoros Baleset-biztosítást. Ráadásul ez a baleset-biztosítás, nem csak a motorozásod alatt fog védeni, hanem általánosan is a világ minden pontján. Innentől, mindegy, hogy motorral, autóval, munka közben vagy hólapátolás közben ér baleset, számíthatsz anyagi segítségre a táblázatban található verziókban és módokon.

protektor éves balesetbiztosítás*

Túráink elején, kézhez kapod minden esetben az utazásbiztosítási kötvényed, így a túra során, biztosítási fedezettel, illetve teljes lefedettséggel, maximális biztonságban motorozhatsz velünk.

Esetleges eseménykor a kárrendezés során a motorosbiztositas.hu szakértője, Csapó Zoltán Zsolt lesz a segítségünkre.

Amennyiben utazásbiztosítási vagy biztosítási témakörben kérdésed merül fel, a +36 70 360 2990 telefonszámon, vagy a csapo.zoltan@motorosbiztositas.hu e-mail címen, kapsz erre mindenre kiterjedő választ.