bemutatkozás

Leírhatnánk, hogy melyikünk, mióta motorozik és eddig hány motorral, mennyi km-t tett meg, de szerintünk nem ez a leglényegesebb tudnivaló rólunk.

Meg ezek amúgy is csak számok, ráadásul nem is igazán ellenőrizhetőek. (Annyit azért elárulunk, hogy mindenki túl van már a 100.000-en, összességében pedig bőven 1.000.000 km felett járunk.)

Ennél sokkal fontosabbnak gondoljuk azt, hogy mindannyiunkról elmondható: imádunk motorozni. Ezen felül pedig szeretünk új tájakat, új útvonalakat, új nevezetességeket felfedezni, illetve korábban már megismert és megkedvelt helyekre visszatérni, -és lehetőség szerint egy másik útvonalon- újra bejárni azokat. Túráink során pedig, szép lassan kialakult bennünk egy másik szenvedély is: ezeket a fantasztikus pillanatokat, ezeket a nem hétköznapi élményeket megosztani másokkal, megosztani Veletek.

Élményt adni, örömet szerezni idegeneknek, ismerősöknek vagy éppen barátoknak, szerintünk az egyik legnagyszerűbb dolog a világon, mi pedig „függői” lettünk ennek az érzésnek, ezért első sorban ezt tekintjük hitvallásunknak.

De természetesen más tekintetben sem vagyunk irigyek; örömmel osztjuk meg a tudásunkat, tapasztalatainkat, legyen szó vezetéstechnikáról, felszerelésről, kiegészítőkről, túrázással kapcsolatos ötletekről, praktikákról. Szívesen segítünk, a motorral túrázás terén még kevesebb rutinnal, tapasztalattal rendelkezőknek.
Szerencsére, mindannyian jól ismerhettük a tragikus hirtelenséggel, fiatalon elhunyt Baka Pétert (Pepe) és volt lehetőségünk, alkalmunk tanulni tőle. Így aztán pontosan tudjuk, hogy mi kell egy jó motoros túrához, mitől lesz jó élmény egy túra és ennek érdekében meg is teszünk mindent.

Sok vendégünk említette már, hogy a mi túráinknak teljesen egyedi hangulata van és hogy nálunk olyat is kaptak, amit máshol nem. Mi pedig büszkék vagyunk erre és igyekszünk ezt „különlegességünket” megőrizni!

Kedves olvasó, bízunk benne, hogy hamarosan Veled is találkozhatunk valamelyik túránkon!

elérhetőségeink

Tel:

+36 30 397 5750

Mail:

info@1000kanyar.hu

kapcsolat