Ideális íveken (SLO)

Nehézségi szint:

Nehézségi szint-02

Tanulni nem szégyen és soha nem késő! Ez különösen igaz ránk, motorosokra, akik imádott hobbink közben, rengeteg veszélynek vagyunk kitéve. Sokat tehetünk azért, hogy ne csak a szerencsén múljon, hogy hazaérünk-e. Ezen cél érdekében, összeállítottunk Nektek egy bitang jó, Szlovénia kanyargós útjain és gyönyörű tájain haladó motorostúrát, amit kombinálunk egy jól felépített, hasznos, profi trénerek által felügyelt, közúti vezetéstechnikai tréninggel. A jelszó továbbra is: szebben, jobban, biztonságosabban! A Driving Experience színeiben közreműködő 2 instruktor ezúttal is Tóth Zoltán – Totti és Sárvári Zsolt – Macko (Azaz „Mackóék”) 😀

RÉSZVÉTELI DÍJ

elhelyezés
2 ágyas szobában

450 €

elhelyezés
1 ágyas szobában

540 €


UTASNAK

290 €

Részvételi díj tartalmazza:

Részvételi díj nem tartalmazza:

címszavakban

Résztvevők:
Alien - Adrienn - BMW R1250 GSA
Kawa70 - Addig még kiderül
Zsolesz - Beáta - BMW R1200GS
Vili - BMW R1200GS
Liszti - Kawasaki Versys650
Laci “bácsi” - DL1000
Gabó - BMW R1250GS
Holi - BMW R1200GS
Henrik - BMW R1150 RT
Andris - BMW 1200 GS
Gyurci - Africa Twin 1000
Zsolt - Bmw1200 gs
Lacci - Honda?
Füli - Triumph Explorer
Tibu - Suzuki
Edina - Kawasaki Z1000
Viktor - Bmw r1250gsa
MotoRosti - Kawasaki Versys 1000 S
MotoRosti - Kawasaki Versys 1000 S

Várólista:
Levente
Szylas

túra részletei

1.nap Letenye - Triglav np (380km)

Letenyéről indul a túra, de csakis azután, hogy részletesen ismertettük a túra „házirendjét”, lebonyolítását és a képzés menetét. A szlovén határt átlépve, egy rövid szakaszon (nagyjából 80km) autópályázunk, majd egyre izgalmasabb, egyre élvezetesebb utakon haladunk a Triglav Nemzeti Park közepén, közel 1400m magasan fekvő szállásunk felé. A megállókban, a helyes motorkezelés és kanyarodás technikájának elsajátításához, tökéletesítéséhez kapunk elengedhetetlen tanácsokat, feladatokat. A szállásunk elfoglalása után, vacsora, sör és sok vidámság jellemzi majd az est hátralévő részét.

2.nap triglav - triglav (365km)

A reggelit és egy komolyabb motorozás elméleti értekezést követően, az első nap tapasztalatai alapján, 2 csapatot alkotunk, 1-1 instruktorral, illetve túravezetővel és már indítjuk is a motorokat. Bár terveink szerint, Szlovénia látványosságaival ezúttal nem igazán foglalkozunk, a Bohinj-tónál azért megállunk egy csoportképre. (majd később egy kávéra, aztán pedig egy ebédre is) Ekkor már mindenki konkrét, személyre szóló értékelést és feladatokat kap, amiket különböző minőségű útburkolaton és változatos ívű kanyarokban gyakorolhat. Nap végére az esetleges fáradtság érzés, nem a véletlen műve lesz! 😉 Este, a Laško Sörgyár remek termékeivel fokozzuk, a már amúgy is felszabadult hangulatot. 🙂 (Az ebédet, az 1000kanyar.hu állja)

3.nap Triglav - Letenye (360km)

Reggeli után sajnos kelet, azaz hazafelé vesszük az irányt, de aggódni nem kell, addig még lesz „finomság” bőven. 2 rövid autópályás szakaszt leszámítva jóféle utakon húzzuk a gázt a magyar határig, így lesz alkalmunk elmélyíteni az előző 2 napban magunkra szedett tudást. Terveinknek megfelelően, igyekszünk 16h-ig Letenyére érni, ahol véget ér ez a nagyszerű és remélhetőleg igen hasznos 3 nap.

The Ideális íveken (SLO) ticket sales has ended!

dátum

2023. június 02. - 04.
Expired!

Helyszín

Letenye

Szervező

1000 KANYAR
Mobil
+36 30 397 5750